Be?ikta? BjkArena | Be?ikta?'?n Forum Sayfas?

Yar??ma Ba?lad? Ayr?nt?lar ?çin T?klay?n?z
DELİKANLI SİTE RENKLİ OLMAZ !

Geri git   Be?ikta? BjkArena | Be?ikta?'?n Forum Sayfas? >
BEŞİKTAŞ HABER
> Diğer Branşlarımızdan Haberler > Beşiktaş A2 Takımı
BjkArena Forum Beşiktaş Lisanslı Ürünler Profil Ayarlarım Takvim Kayıt ol Bütün Forumları okunmuş kabul et

Bjkarena Konu Bilgileri
K?sayol
Konu Basligi `şampiyonluk Yaşamak Istiyoruz`
Cevaplar
1
Sonraki Konu
sonraki Konu
Görüntüleyenler

Görüntüleme
181
Önceki Konu
önceki Konu

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 20.07.10, 21:37   #1
Mehmet Özgür
Bazen Sevinç Bazen Keder BEŞİKTAŞLI OLMAK YETER...

Mehmet Özgür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BJKARENA Üye No:5592
Teşekkür: 755
1.402 mesaja, 316 teşekkür
Ruh Halim:
BJK Puanı: 64313850
Colorz Blue PDT 01 `şampiyonluk Yaşamak Istiyoruz`

`ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUZ`

Beşiktaş`ın Almanya`dan Rezerv lig için A2 takımına transfer yaptığı iki genç futbolcu Haber1903`e konuştu.

B.Dortmund`dan transfer edilen Volkan Ekici, Haber1903`e verdiği röportajda;

`` 1991 doğumluyum.Orta saha oynuyorum. Almanya`da B.Dortmund takımında 10 sene oynadım. Beşiktaş`tan teklif geldiğinde hemen kabul ettim. Almanya`da ki idmanlarda bu tarzda olmakta. O yüzden idmanlara çıkarken herhangi bir sorun çıkmadı. Beşiktaş`ın tesisleri B.Dortmund`dan daha güzel. Ben görünce inanamadım. Almanya`da tesisler ve saha çok uzaktı. Otobüslerle gidip geliyorduk. Burada hemen yanyana herşey. Benim hedeflerim içinde ilk önce Beşiktaş`ın A2 takımında ilk 11 oynamak. Ondan sonra A takıma çıkmak. Quaresma gibi bir yıldızı gördüm. İnsanların hayalleri gerçek olur mu? diye sorarlardı. Benim ki gerçek oldu. Mükemmel bir oyuncu ondan öğrenceğim çok şey var. Türkiye`ye geldiğimde Ulvi hocam olsun Sinan Vardar Başkanım olsun çok sıcak davrandılar. İnanılmaz bir arkadaşlık ortamı var. İnşallah Rezerv lig`de şampiyon olacağız.`` diyerek sözlerini tamamladı.

Beşiktaş`ın diğer genç Alman futbolcusu Cenk İmsak, Haber1903`e verdiği röportajda;

`` 1990 doğumluyum. Orta saha oynuyorum. Almanya`nın bir çok kulübünde oynadım. Türkiye`de Ankaragücü ile idmanlara çıktım. Ankaragücü A takımı ile antremanlara çıkıyordum. Daha sonra oluşan sorunlar nedeni ile orada kalmadım. Ocak ayında Bursaspor`un idmanlarına çıktım. Kontrat önerdiler reddettim. Beşiktaş`ta tesisler inanılmaz. Çok güzel ilgileniyorlar bizlerle. Arkadaşlık son derece üst seviyede. İyiki de Beşiktaş`ı tercih ettim. Hocalarımızın hepsi birbirinden iyi insanlar. Bizlerle çok ilgileniyorlar. Hedeflerimden birisi A2`de Volkan gibi bende forma giymek. Daha sonra A takım`da oynamak. Quaresma benim için çok farklı. Bundan 3-4 sene önce internetten fotoğraflarına bakıyordum. Şimdi hergün canlı canlı görüyorum. Çok güzel bir duygu. Quaresma dışında, Fabian Ernst`de benim için çok özel bir futbolcu. O da Alman. Delgado çok özel,inanılmaz teknik. Almanya`da yaşadığım için Türkçe`m çok iyi değil. Arkadaşlarım bu konuda bana yardımcı oluyor. Almanya`da Münih`de çok sayıda Beşiktaş taraftarı var. Umarım şampiyonluğa bu sene ulaşacağız. `` diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -

Röportaj : Murat Özen / Murat Bozkurt

20.07.2010 13:59
Mehmet Özgür isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Heyyy! Karakartal bu konuyu sosyal paylaşım sitelerinde yaplaşmak ister misin? Paylaş tüm Beşiktaşlılar Haberdar olsun.
2 Üyemiz Mehmet Özgür bu mesaj için teşekkür etti
Özlem Bağış (20.07.10), Taner Aktaş (26.12.10)
Bu Konuyu Beşiktaşlılarla Paylaşmak İster misin?
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 20.07.10, 22:54   #2
Özlem Bağış
Bjkarena Onunla Gurur Duyuyor

Özlem Bağış - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BJKARENA Üye No:58500
Teşekkür: 10.122
1.402 mesaja, 316 teşekkür
Ruh Halim:
BJK Puanı: 500591116
inşallah olursunuz şampiyon ....
Özlem Bağış isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bu Konuyu Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil