Be?ikta? BjkArena | Be?ikta?'?n Forum Sayfas?

Yar??ma Ba?lad? Ayr?nt?lar ?çin T?klay?n?z
DELİKANLI SİTE RENKLİ OLMAZ !

Geri git   Be?ikta? BjkArena | Be?ikta?'?n Forum Sayfas? >
SADECE BEŞİKTAŞ
> Futbolcularımız > Efsane Kartallar
BjkArena Forum Beşiktaş Lisanslı Ürünler Profil Ayarlarım Takvim Kayıt ol Bütün Forumları okunmuş kabul et

Bjkarena Konu Bilgileri
K?sayol
Konu Basligi
Mert Nobre
Cevaplar
218
Sonraki Konu
sonraki Konu
Görüntüleyenler

Görüntüleme
4337
Önceki Konu
önceki Konu

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 06.09.10, 02:31   #217
Burak Gür
Bjkarena'yı Seviyor

Burak Gür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BJKARENA Üye No:44777
Teşekkür: 0
1.402 mesaja, 316 teşekkür
Ruh Halim:
BJK Puanı: 3024
En kötü gününde olduğu gibi , bugün de yanındayım Nobre !
Burak Gür isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.11, 03:50   #218
jinkazama
Bjkarena Yeni Üye

BJKARENA Üye No:12665
Teşekkür: 0
BJK Puanı: 10
Colorz Blue PDT 13 nobreyi seviyorum diyosunuz sizi anlıyamıyorum

onun adını bile duyduğumda sinirden klavyeyi bile kırasım geliyo. nobre hırslı tabi pas diye rakibe ver sonra koş ylandan bişede yapama hırs bizde yedik yiyenler var tabi en başta yönetim teknik heyet. adam (adam bile demek gelmiyo içmden) penaltı noktasında topu alıp orta sahaya enst e kadar yollayan biri enst yoksa toramana bekleki 15 maçta bir sefer şansa kafa vurcak gol olcak. izlenimlerinizi benim deiğim şekil yapın hak vericeksiniz. ceza ssahasında bile aldığı topu dönüp vurmak varken en geriye pas atan biri . ve 34 yaşında ... duygularımı bi yazailsem . bu sezon olsun geçen sezon olsun yada önceki sezon nobreyle başlayıpta kazandığımız bir maç yazın allah aşkına yok
çünkü hazırlık maçında beypazarına atar anca bide kupa elemelerinde 3 lig takımlarına başlıklarda belli nobre fırtına gibi döndü bü sezon ikinci yarıya başlarkenki gibi. kimse günah keçisi demesin 3 senedir öğretmediği küfür bed dua kalmadı sülalesinde küfür etmediğim birey kalmadı ama oda haklı taraftar maçta desteklerse yönetim bukadar yabancı peşinde koşarsa olacağı bu neymiş yabancı ama türk statüsüymüş adam beşiktaşa yabancı arkadaş fener maçında bobo kadroda yoktu diye izlemedim bu sezon ilk izlemediğim maçı oldu ve de nore gidene kadar artık maçların hiç birine gitmicem benim için nobre gidene kadar sezon kapanmıştır. adını andığımda sinirden ne yaptığımı bilmiyorum umarım kimseyi rencide yada kırıcı bişeler yazmamışımdır hepinize saygılar .
jinkazama isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesajından dolayı jinkazama teşekkür edenler:
Bahadır Tekin (20.04.11)
Alt 20.04.11, 12:15   #219
Bahadır Tekin
Ebru & Bahadır

Bahadır Tekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BJKARENA Üye No:1053
Teşekkür: 3.548
Ruh Halim:
BJK Puanı: 293713040
Alıntı:
jinkazama´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
onun adını bile duyduğumda sinirden klavyeyi bile kırasım geliyo. nobre hırslı tabi pas diye rakibe ver sonra koş ylandan bişede yapama hırs bizde yedik yiyenler var tabi en başta yönetim teknik heyet. adam (adam bile demek gelmiyo içmden) penaltı noktasında topu alıp orta sahaya enst e kadar yollayan biri enst yoksa toramana bekleki 15 maçta bir sefer şansa kafa vurcak gol olcak. izlenimlerinizi benim deiğim şekil yapın hak vericeksiniz. ceza ssahasında bile aldığı topu dönüp vurmak varken en geriye pas atan biri . ve 34 yaşında ... duygularımı bi yazailsem . bu sezon olsun geçen sezon olsun yada önceki sezon nobreyle başlayıpta kazandığımız bir maç yazın allah aşkına yok
çünkü hazırlık maçında beypazarına atar anca bide kupa elemelerinde 3 lig takımlarına başlıklarda belli nobre fırtına gibi döndü bü sezon ikinci yarıya başlarkenki gibi. kimse günah keçisi demesin 3 senedir öğretmediği küfür bed dua kalmadı sülalesinde küfür etmediğim birey kalmadı ama oda haklı taraftar maçta desteklerse yönetim bukadar yabancı peşinde koşarsa olacağı bu neymiş yabancı ama türk statüsüymüş adam beşiktaşa yabancı arkadaş fener maçında bobo kadroda yoktu diye izlemedim bu sezon ilk izlemediğim maçı oldu ve de nore gidene kadar artık maçların hiç birine gitmicem benim için nobre gidene kadar sezon kapanmıştır. adını andığımda sinirden ne yaptığımı bilmiyorum umarım kimseyi rencide yada kırıcı bişeler yazmamışımdır hepinize saygılar .
bence nobre'nin arkasında sağlam biri var ki hala takımda forma bulabiliyor
Bahadır Tekin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bu Konuyu Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil